Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Разядки»Солени авокадо трюфели

Солени авокадо трюфели

marcheva14marcheva14
Мастър Шеф
1k10k3k1
Солени авокадо трюфели
Снимка: marcheva14
1 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Общо
10 мин.
Порции
4
"Разкошни, наистина невероятни"

Необходими Продукти

  • авокадо - 150 г, добре узряло
  • пармезан - 100 г, настърган
  • бадеми - 50 г, едро смлени
  • лимонов сок - 1 ч.л.
  • сол - на вкус
  • черен пипер
  • прясно смлян - 1/2 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа се пасира с вилица авокадото, добавя се лимоновият сок, настърганото сирене, сол на вкус и черен пипер. Разбърква се до паста.

Оформят се еднакви по големина топчета. Овалват се в бадемите.

Съхраняват се в хладилник, докато се поднесе зелена салата.

Разядката се поставя отгоре върху нея.

Солените авокадо трюфели са готови.

Източник: Ева Тонева

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
55
40
30
20
10
Дай твоята оценка: