Филе от риба по испански с апетитен сос

20/02/2018
Ваня Георгиева
отВаня ГеоргиеваГуру1425138114414
"Впечатляваща визия и още по-впечатляващ вкус - как да му устои човек "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо469
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Филето от рибата се поръсва с лимонов сок и се оставя така за около 20 минути, след което се добавя малко сол и черен пипер.

Загрейте тиган с олио, филетата оваляйте в галетата и изпържете до златисто, извадете и поставете върху кухненска хартия.

Нарежете лука на ивици или кръгчета, гъбите също. Отстранете костилките на маслините или използвайте зелени без костилки.

В същата мазнина задушете зеленчуците, като първо сложите лука и нарязаните на ивички гъби. По късно добавете доматеното пюре, захарта, ригана, сока от резен лимон и най-накрая маслините.

Оставете да се смесят вкусовете и изключете. В подходящи чинии сложете парче риба и от ароматния сос със зеленчуци.

Отгоре добавете парченца домат, магданоз и резени лимон.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар