Аржентинска яхния със сметана

21/02/2018
Адриан Александров
отАдриан АлександровПомощник Готвач865185
"Топла яхния винаги ще намери гостоприемна трапеза, на която да бъде поднесена "
Приготвяне15 мин.
Готвене80 мин.
Общо95 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо303
  • Преглеждания за месеца26
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме пилешкото месо на малки парчета и го запържваме в олиото. След като побелее добавяме нарязания лук и запържваме за още 2-3 минути.

Наливаме водата и добавяме почистените и нарязани моркови и фасул.

Варим около 20 минути и добавяме обелените и нарязани картофи и доматеното пюре. Когато картофите напълно омекнат добавяме солта и изключваме котлона.

Затваряме капака на съда, в който готвим и оставяме ястието за 30 минути.

Сервираме в дълбоки чинии с 1-2 с.л. заквасена сметана отгоре.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар