Шилешки курбан

Сергей АнчевСергей АнчевПомощник Готвач179463522
27/02/2018
"Ето на това му се казва курбан за душата - толкова вкусен, толкова нашенски "
Приготвяне5 мин.
Готвене120 мин.
Общо125 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 788
  • Преглеждания за месеца111
  • Преглеждания за седмицата33
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • шилешко месо - около 2 кг, най - добре врат
  • лук - 1 глава кромид
  • морков - 1
  • черен пипер - 1 с.л. на зърна
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на хапки.

Добавят се нарязаният на 4 лук, едро нарязаният морков и черният пипер. Залива се с вода в тенджера под налягане - да покрие 2 с.м.

Посолява се. Фъска 2 часа.

Върви с пресен домашен хляб.

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар