Сочни пилешки гърди

Сочни пилешки гърди
Снимка: Марияна Петрова Иванова
1 / 2
08/05/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
15 мин.
Порции
2
"Не е трудно да приготвиш сочни пилешки гърди, трудно е да им устоиш"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте пържолите, посолете и ръснете малко черен пипер.

Натрошете пилешкия бульон отгоре и натиснете с пръсти, за да се залепи по тях.

Загрейте ребрен тиган с 1 с.л. зехтин. Изпечете от двете страни до готовност.

Сервирайте със задушен зелен боб и прошуто.

Сочните пилешки гърди са готови.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: