Пържоли с гъби и сос в гювеч

Ваня ГеоргиеваВаня ГеоргиеваГуру1454139914815
04/03/2018
"Нещо вкусно за цялото семейство - това е нашето предложение за вас "
Приготвяне20 мин.
Готвене120 мин.
Общо140 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо10 472
  • Преглеждания за месеца108
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Нарежете плешката на по дебели пържоли, начукайте и мариновайте със бързата марината за пържоли, като я приготвите по описанието на пакета.

Виното прибавете към пържолите с щипка розмарин и зехтин, оставете да се мариноват около 30 минути.

Измийте гъбите, нарежете праза, чушките и моркова. На грил тиган леко запечатайте пържолите и започнете да пълните гювеча.

Най-отдолу сипете малко олио или зехтин, част от гъбите, праза, моркова и чушката, ред от пържоли, отново гъби и пържоли, докато свършат.

Отгоре полейте с доматите и соса от запечатването на пържолите.

Печете гювеча във умерена фурна за около 2 часа.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар