Начин на приготвяне
В дълбока купа поставям пържолите и овкусявам с подправките. Нарязвам чесъна на дребно, а лука на кръгчета и ги добавям при пържолите.
Разбърквам всичко добре, а след това заливам продуктите с балсамовия оцет (на вкус, лично аз предпочитам да е в повечко), виното и олиото. Отново разбърквам всичко, похлупвам купата и я оставям в хладилника поне за цяла нощ.
На другия ден изваждам купата с маринованите пържоли докато станат на стайна температура, а през това време измивам и нарязвам гъбите на две (или както Ви харесва) и морковите.
След като пържолите са отвърнали (с целия сос от вино и балсамов оцет), а гъбите и морковите са нарязани, ги добавям в гювеча.
Слагам ги в студена фурна и пускам на 180 градуса. В полуготовност може да намалите малко градусите - колкото по-бавно, толкова по-крехко!