Печени ребра от диво прасе

09/03/2018
Стоянка  Русенова
отСтоянка РусеноваМастър Шеф132313517855
"Не знаете какво значи вкусни ребърца, докато не опитате ребърца от диво прасе "
Приготвяне30 мин.
Готвене80 мин.
Общо110 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 276
  • Преглеждания за месеца204
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

При дивечовото месо много е важна обработката, затова месото трябва да престои в марината.

В съд изсипваме олиото и всички други подправки.

Изчистените и измити ребра поставяме в марината и оставяме да престоят за 24 часа в хладилника.

След изтичане на времето ги нареждаме в йенски съд, като прибавяме 1/2 ч.ч вода и 1/2 ч.ч. вино.

Покриваме с фолио и ги поставяме във фурната да се пекат за около час и половина.

Малко преди да извадим ребрата отстраняваме фолиото и оставяме да се запекат за кратко време.
подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар