Домашен течен шоколад Нутела

Greti  SyarovaGreti Syarova
Новак
6
46
17
26
11/03/2018
"Истински домашен шоколад без консерванти "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо6 453
  • Преглеждания за месеца23
  • Преглеждания за седмицата15
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

  • масло - 125 г
  • вода - 350 мл
  • сухо мляко - 250 г
  • захар - 200 г
  • натурално какао - 30 г
  • лешници - 100 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте водата, маслото и захарта до еднородна маса. Смелете лешниците в блендер на паста.

Смесете сухото мляко, лешниковата паста, какаото, и на тънка струя прибавете загрятата смес, като бъркате енергично.

Ако мислите че има малки бучици от лешниковата паста, може да разбиете с пасатора до гладка смес. Разлейте в бурканчета и охладете.

Насладете се на домашния шоколад без консерванти, като го споделите с добра компания и любими за вас хора.

Сервиз от 12 метални купички за вкусен крем карамел
Приготвяй си тази рецепта в:
Сервиз от 12 метални купички за вкусен крем карамел
15.99 лв.
14.99 лв.
Виж ››

Приготви си перфектния крем карамел с този разкошен сервиз от 12 метални купички за крем крамел. Очаровай близките и гостите си!

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар