Замразен пангасиус на фурна

Ваня ГеоргиеваВаня ГеоргиеваГуру1489140315225
10/03/2018
"Просто слагате във фурната и печете - а вкусът със сигурност ще ви хареса "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо3 913
  • Преглеждания за месеца243
  • Преглеждания за седмицата80
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • пангасиус - 1 пакет
  • печурки - 250 г (малки)
  • галета
  • черен пипер - на вкус
  • олио
  • сол
  • лимон
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Оставете филетата пангасиус да се размразят, измийте и хубаво отцедете от водата. Овкусете ги със сол и черен пипер, оставете да си поемат солта за около 30 минути.

Сложете хартия за печене на тавичката, леко намажете с олио и сложете филетата, които предварително сте поръсили с малко галета (по желание).

Печурките почистете и сложете между филетата, поръсете със малко сол и сложете по парче масло.

Те са идеална гарнитура към пангасиуса, но можете да замените и с друга гарнитура по ваш вкус.

Печете до златисто във фурната, сервирайте с резен лимон.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар