Gotvach.bg»Рецепти»Риба»Задушена риба»Змиорка с вино и магданоз

Змиорка с вино и магданоз

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k4k
Змиорка с вино и магданоз1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
35 мин.
Порции
2

Необходими Продукти

  • змиорка - 1 бр.
  • бяло вино - 1 водна чаша
  • черен пипер
  • магданоз - ситно нарязан
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте змиорката и я нарежете на парчета. Посолете я и оставете да престои 30-тина минути.

Подсушете с чиста кърпа парчетата и ги наредете в тиган. Поръсете ги с черния пипер и магданоза.

Прибавете виното и задушете рибата на бавен огън, като от време на време обръщате.

Мазнина тук не е нужна, защото змиорката ще пусне собствена.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: