Марината за Печен Свински Врат

16/03/2018
"Не просто марината, а вълшебна марината, която придава на месото неповторим вкус "
Приготвяне5 мин.
Общо5 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо9 368
  • Преглеждания за месеца269
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всички съставки смесваме в съд, като скилидките чесън нарязваме на дребно.

Поставяме месото в маринатата и го държим така за около 5-6 часа.

При тази марината свинският врат леко се запържва от двете страни и тогава се поставя в тава, след което добавяме от марината и останалата бира и поставяме във фурната.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар