Начин на приготвяне
Почистваме и нарязваме на ситно лука, а пипера - на лентички.
В дълбок тиган с олио задушаваме лука и когато си измени цвета, прибавяме чушката.
В тигана прибавяме и гъбите и оставяме така за около 5-10 минути.
Пилешките филенца нарязваме на кубчета, като ги поръсваме със соевия сос и черния пипер.
Към зеленчуците прибавяме и филето.
Намаляваме котлона и оставяме месото и зеленчуците да се задушат за 15 мин.
Нарязваме сиренето на парчета и тях прибавяме, като разбъркваме и отгоре поръсваме с нарязания магданоз на ситно.
Готовата смес прехвърляме в гювечетата, като наливаме отгоре по 2 с.л. сметана.
Най-отгоре поръсваме с настъргания кашкавал.
Поставяме във фурната и печем, докато се разтопи кашкавалът.
Коментари