Спагети със зеленчуци по китайски на уок тиган

Нина ИвановаНина ИвановаИноватор111101732
20/03/2018
"Първи стъпки в китайската кухня "
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 593
  • Преглеждания за месеца55
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете морковите на лентички. Гъбите и чушките също нарежете на тънки лентички. В уок сложете 1 с.л. мазнина и сложете първо нарязаните моркови.

След като се запържат, добавете гъбите и накрая чушките. Разбърквайте непрекъснато и добавете хималайска сол и кълновете от боб Мун. Запържете още малко и вдигнете от котлона.

Ако използвате готовия китайски микс на Бондюел, тогава в уок на силен котлон сложете 1 с.л. мазнина и изсипете трите пакета зеленчуци. Добавете хималайска сол и запържете зеленчуците, като непрекъснато разбърквате. Когато са запържени, ги вдигнете от котлона.

Предварително сварете спагетите, както е описано на опаковката им. След това ги оставете да се отцедят. След като се отцеди водата, ги сложете в уок с 1 с.л. мазнина. Разбърквайте непрекъснато и когато спагетите се запържат, им добавете соев сос.

Запържете още малко и добавете запържените зеленчуци. Разбърквайте и запържете още няколко минути. Вдигнете от котлона и сервирайте, като може да овкусите със сладко-кисел сос.

* Можете да използвате 3 пакета китайски микс на Bonduelle и консерва кълнове от боб Мун на Bonduelle вместо посочените зеленчуци :)

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар