Начин на приготвяне
Смесваме Филаделфията с цеденото мляко, пудрата захар и ванилията. Разтваряме желатина с 3 с.л. вода и когато набъбне го заливаме с 1/2 ч.ч.гореща вода. Добавяме го в сместа.
Разделяме сместа на 2 части. Едната част смесваме с 3 с.л. сладко от боровинки и разбъркваме.
В тавичка редим един ред бишкоти и отгоре разпределяме сместа с боровинките. Отгоре подреждаме втори ред бишкоти, а върху тях намазваме останалото сладко. Отгоре разпределяме бялата смес.
Заглаждаме добре и настъргваме равномерно шоколада.
По желание може да се направи и друга украса. Прибираме в хладилника да се стегне за 3-4 часа.