Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Ребърца»Свински ребърца с бяло вино и мед

Свински ребърца с бяло вино и мед

BibiBibi
Новак
1510747
Свински ребърца с бяло вино и мед3 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
80 мин.
Общо
85 мин.
Порции
4
"Който ви каже, че свинските ребърца имат нужда от бира, значи нищо не разбира - бяло вино е тайната"

Необходими Продукти

  • свински ребра - 500 г
  • бяло вино - 1 чаша
  • мед - 1 с.л
  • чубрица
  • червен пипер
  • черен пипер
  • сол
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Това са едни вълшебни ребърца, които се топят в устата!

В купа смесвам всички съставки и слагам вътре свинските ребърца.

Добре е да престоят цяла нощ, но стават и за няколко часа. Аз например си ги приготвям сутрин и вечерта ги пека.

Първо се пекат под фолио за около час и след това още 15 минути - открити.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка: