Супа от пилешки фенери

ГеоргиГеоргиНовак
04/12/2012
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции6-7
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо10 129
  • Преглеждания за месеца74
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг3.9 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете и измийте фенерите. Сложете ги в подсолена вода и ги сварете. Прецедете бульона, обезкостете фенерите и добавете късчетата пилешко в бульона.

Добавете към врящия бульон и месо почистените и нарязани ситно зеленчуци. След малко прибавете и настърганите на ренде домати или доматен сок.

Оставете супата да се вари около 20 минути и я овкусете с подправките. Изключете супата и след 5 минути внимателно я застройте с разбитите кисело мляко и яйце.

Поднесете супата от пилешки фенери със ситно нарязан магданоз.

Рейтинг

5 4
4 3
3 3
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар