Свински пържоли с гъби и топено сирене в йенска тенджера

29/03/2018
Стоянка  Русенова
отСтоянка РусеноваМастър Шеф132814820216
"Отсега предвкусваме, че трябва да се готвим за истински кулинарен празник "
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
21 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо151 874
  • Преглеждания за месеца12636
  • Преглеждания за седмицата4937
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена21

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме и нарязваме на кръгчета лука. В йенски съд нареждаме лука най-отдолу.

Отгоре подреждаме свинските пържоли, като овкусяваме със сол и черен пипер.

Топеното сирене нареждаме върху пържолите, а отгоре - гъбите, почистени и нарязани на тънки филийки.

Поръсваме с нарязан на ситно магданоз, заливаме с бялото вино, а след това и разтопеното масло.

Захлупваме с капака и поставяме във фурната да се пече до готовност.подобни рецепти тук

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар