Свински пържоли с гъби и топено сирене в йенска тенджера

29/03/2018
"Отсега предвкусваме, че трябва да се готвим за истински кулинарен празник "
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
30 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо274 328
  • Преглеждания за месеца903
  • Преглеждания за седмицата215
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена30

Необходими Съставки

* мерки и количества
Пържоли

Начин на приготвяне

Почистваме и нарязваме на кръгчета лука. В йенски съд нареждаме лука най-отдолу.

Отгоре подреждаме свинските пържоли, като овкусяваме със сол и черен пипер.

Топеното сирене нареждаме върху пържолите, а отгоре - гъбите, почистени и нарязани на тънки филийки.

Поръсваме с нарязан на ситно магданоз, заливаме с бялото вино, а след това и разтопеното масло.

Захлупваме с капака и поставяме във фурната да се пече до готовност.

Дълбок тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 28см.
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбок тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 28см.
46.99 лв.
Виж ››

Може да сложите каквото си пожелаете в дълбокия тиган с двойно дъно и то ще се превърне в невероятно вкусно ястие. Дългата удобна дръжка ще помогне и на по-плахите да се впуснат в кулинарно приключение заедно със своя тиган.

Рейтинг

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар