Свински пържоли с гъби и топено сирене в йенска тенджера

Свински пържоли с гъби и топено сирене в йенска тенджера
Снимка: Стоянка Русенова
1 / 7
29/03/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Сготви35 мин.
Общо50 мин.
Порции3
"Отсега предвкусваме, че трябва да се готвим за истински кулинарен празник"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме и нарязваме на кръгчета лука. В йенски съд нареждаме лука най-отдолу.

Отгоре подреждаме свинските пържоли, като овкусяваме със сол и черен пипер.

Топеното сирене нареждаме върху пържолите, а отгоре - гъбите, почистени и нарязани на тънки филийки.

Поръсваме с нарязан на ситно магданоз, заливаме с бялото вино, а след това и разтопеното масло.

Захлупваме с капака и поставяме във фурната да се пече до готовност.

Рейтинг

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: