Лесен Телешки Гулаш с Гъби

28/03/2018
"Толкова е лесен, че дори начинаещ готвач ще се справи брилянтно "
Приготвяне10 мин.
Готвене60 мин.
Общо70 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 989
  • Преглеждания за месеца170
  • Преглеждания за седмицата54
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на хапки и го запържваме в олиото.

Нарязваме лука и гъбите на едро и ги сипваме при месото. Запържваме още около 10 минути и наливаме бульона.

Варим 40 минути на слаб огън и добавяме доматеното пюре, солта, черният и червеният пипер. Задушаваме до сгъстяване и изключваме котлона.

Оставяме ястието на котлона със затворен капак за 20 минути и след това сервираме.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар