Яйчен Сладкиш с Ябълки

29/03/2018
Кристиан Александров
отКристиан АлександровПомощник Готвач10314258
"Толкова е вкусен, че чак на третото парче ще ви стане неудобно колко сте изяли от него "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 500
  • Преглеждания за месеца43
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелваме ябълките и ги нарязваме на парчета. Смесваме ги с галетата, канелата и 2 с.л. захар.

Намазваме тавичка с маслото и изсипваме ябълките. Заравяняваме.

В купа разбиваме яйцата и захарта.

Смесваме пудинга с млякото и изсипваме при яйцата.

Разбъркваме и заливаме с тази смес ябълките.

Печем на 180 градуса до златисто.

Оставяме сладкиша да се стегне 2-3 часа, преди сервиране.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар