Дроб Сарма с Агнешки Дреболии

29/03/2018
"Всеки може да направи вкусна дроб сарма, ако следва точно нашата рецепта "
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 530
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества
Дроб Сарма

Начин на приготвяне

След като сме измили агнешкия комплект, слага да се вари в посолена вода.

В тиган запържваме лука, моркова и гъбите, нарязани на ситно.

Готовия агнешки комплект нарязваме на ситно и тях прибавяме към зеленчуците.

Добавяме и ориза и заливаме с бульона.

Прибавяме подправките и слагаме в тава да печем.

По желание може да се направи заливка от яйцата и киселото мляко, с която се залива дробсармата и се връща във фурната да се запече.

Кръгла тава с керамично покритие 32 см-20%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Кръгла тава с керамично покритие 32 см
30.00 лв.
24.00 лв.
Виж ››

Представете си как поднасяте апетитна мусака в новата си красива кръгла тава - гледка за милиони! Тя е с керамично покритие, удобна за употреба и достатъчно голяма да нахрани всички у дома.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар