Картофена запеканка с бекон и сметана

Diddy PortarskaDiddy Portarska
Помощник Готвач
54
350
130
131
30/03/2018
"Най-хубавите неща в света са безплатни, вторите най-хубави - доста калорични, но божествено вкуси"
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо6 906
  • Преглеждания за месеца65
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Картофите се обелват и измиват. След това всеки картоф се цепи на резени и се подреждат в тава.

В тавата изливаме вода - около 1 пръст, и осоляваме всеки картоф. Сипваме и малко олио.

Така запичаме картофите до готовност. Печем на 200 градуса.

След това в резените на всеки картоф редуваме нарязаните на лентички бекон и кашкавал.

Когато сме готови с подредбата, пъхаме пак във фурната и печем до готовност.

След това изливаме сметана и подправките.

Вадим тавата почти веднага след това.

Приятен апетит!

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар