Печен Заек с Лук и Моркови

Яница НиколоваЯница НиколоваИноватор4684001904
30/03/2018
"Крехко и ароматно - вижте как се приготвя най-вкусното заешко с моркови и лук "
Приготвяне35 мин.
Готвене90 мин.
Общо125 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 013
  • Преглеждания за месеца96
  • Преглеждания за седмицата49
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчистеният заек се сварява във подсолена вода.

Лукът и морковът се нарязват и се запържват, прибавя се оризът и се пържи до прозрачност, после доматите - наситнени, подправки, сипва се малко от бульона и се задушава около 5-10 мин, после се маха.

Нарязват се зелени подправки.

Заекът се пълни с плънката, останалата се слага по края.

Залива се с бульон и се пече до готовност под фолио на 180 градуса, после се маха и се нареждат резени домати и се запича.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар