Домашен птичи пастет

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Ветеран
553
5
2357
7
03/04/2018
"Изискано предястие или лека закуска - всичко е постижимо с нашия вкусен домашен пастет "
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 334
  • Преглеждания за месеца119
  • Преглеждания за седмицата28
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме и почистваме пилешките дробчета. Пилешкото месо измиваме и нарязваме на парчета.

В съд поставяме дробчетата и пилешкото месо и сваряваме за около половин час в тенджера заедно с нарязания морков, чушка, дафиновите листа и зърната черен пипер.

След като са готови, изваждаме топчетата черен пипер и дафиновите листа и прецеждаме, като оставаме част от водата.

Нарязваме пресния лук и чесъна и ги задушаваме в малко масло на тиган.

Към тях добавяме дробчетата, пилешкото и зеленчуците и задушете заедно за няколко минути.

Овкусяваме с индийско орехче и солта.

Всичко това поставяме в блендер, наливаме от оставената вода и една кафяна чаша готварска сметана и пасираме до гладкост.

Готовия пилешки пастет поднасяме върху филия хляб .

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар