Агнешка дроб чорба без застройка

10/04/2018
"И без застройка е вкусна, стига да я на правите точно по тази рецепта "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо3 790
  • Преглеждания за месеца20
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Комплекта измиваме добре и поставяме в съд да се вари. Когато се свари изваждаме и нарязваме на кубчета.

Бульона, в който сме варили комплекта, прецеждаме и използваме за по-нататъшното приготвяне на ястието. Лука слагаме да се вари в прецедения бульон.

Когато е готов прибавяме нарязаната карантия и овкусяваме със сол и добавяме 1 с.л. олио, както и ориза.

Варим докато набъбне оризът. След като е готов прибавяме черния пипер, девесила и джоджена.

Плитка емайлирана тенджера с есенен декор 5.7 литра
Приготвяй си тази рецепта в:
Плитка емайлирана тенджера с есенен декор 5.7 литра
23.92 лв.
Виж ››

Допълнете колекцията си от кухненски съдове с тази плитка емайлирана тенджера. Удобна за готвене, поддържане и съхранение. Тя е плитка, но и достатъчно голяма, за да нахраните всички у дома с приготвената в нея гозба. Предлага се с красива декорация.

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар