Сръбски ущипци

ЗорицаЗорица
Гуру
962
8k
4k
3k
6
14/04/2018
"Щипваш, печеш и... каниш приятели на гости да ги почерпиш с бира и сръбски ущипци "
Приготвяне30 мин.
Готвене25 мин.
Общо55 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо74 361
  • Преглеждания за месеца552
  • Преглеждания за седмицата91
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Кашкавалът се настъргва на ренде, беконът се нарязва на малки кубчета, чушката се почиства от семената и се накълцва на много ситно.

Продуктите се смесват с каймата, добавят се подправките и пресованата скилидка чесън и всичко се разбърква хубаво. Оставя се да престои поне 30 минути на хладно.

След това с влажни ръце се “щипва” от сместа и се слага на добре загрятата скара.

Поднасят се с гарнитура от пресни или печени зеленчуци на скара.

Добър апетит!

Рейтинг

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар