Начин на приготвяне
Пресейте брашното в купа, добавете сол, захар, мая, яйцата и разбъркайте добре, добавете на струйка млякото, като разбърквате с лъжица, а след това като струйка - разтопения маргарин.
Всичко смесете с лъжица, а след това на ръка и полученото тесто сложете в хладилника за 1 час.
През това време задушете тиквата и намачкайте с вилица заедно с вътрешността на райските ябълки. Оставете да изстине и прибавете орехите, разбъркайте.
След втасване разделете тестото на топчета с големина колкото голямо яйце и ги оставете в този си вид за около 10 минути.
След това разточете топчетата и оформете на лодки, в които разпределете по малко от плънката.
Оставят се да починат за около 10 минути и печете в предварително загрята фурна на 180 градуса до зачервяване.