Зеленчуков бульон за пречистване

14/04/2018
ВИЛИ-Виолета Матева
отВИЛИ-Виолета МатеваГуру215884777216
"Доверете се на природата - бърз и много ароматен зеленчуков бульон за пречистване "
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 138
  • Преглеждания за месеца48
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме добре картофите, обелваме с нож морковите /също добре измити/ се нарязват на кръгчета.

Магданоз и целена се режат на едро. В касеролка всички продукти се заливат с литър студена вода и поставяме на котлон да заври. На тих огън се вари за 15 минути /не повече, защото след 20 минута витамините ще изчезнат/.

Прецежда се бульона и се пие по една чаша между закуска и обяд и обяд и вечеря. Лечението е за 2 месеца.

После се почива и може отново да се повтори. Отлично е за заболявания на бъбреците, алергии и дихателни пътища. Очиства се дебелото черво и изчезват калциевите наслагвания по ставите.

Бъдете здрави!подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар