Грахово хлебче в хлебопекарна

Величка ЩърбановаВеличка Щърбанова
Мастър Шеф
449
2k
1k
956
3
18/04/2018
"Този вълшебен аромат, който се носи от хлебопекарната, от грахово хлебче ли е?"
Приготвяне10 мин.
Готвене120 мин.
Общо130 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо854
  • Преглеждания за месеца25
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества
Хляб в Хлебопекарна

Начин на приготвяне

Поставяме в блендер размразеният грах, яйцата, кокоса, лененото семе, сусамовият тахан, солта и блендираме.

Добавяме кашкавалената извара, овесените трици, бакпулверът и отново блендираме. Получава се малко по-гъстичка смес като за кекс.

Към нея прибавяме накълцаните на парченца маслини и разбъркваме с лъжица.

Намазваме бъркалките на хлебопекарната с мазнина и изсипваме сместта. Избираме програма Пълнозърнест хляб.

Преди хлебопекарната да започне да пече, при звуков сигнал поръсете отгоре с настърган кашкавал.

Ако е нужно, след приключване на програмата включете за допичане (10 мин)

Граховото хлебче, след като изстине напълно, опаковайте в стреч фолио и съхранявайте в хладилник (трайно е 1 седмица).

Италианска алуминиева незалепваща тава с дръжки
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Италианска алуминиева незалепваща тава с дръжки
38.00 лв.
Виж ››

Кръгла алуминиева тава, в която може да приготвите всичко, до което кулинарното ви вдъхновение се простира. С незалепващо покритие и удобни дръжки тя позволява лесно пренасяне, съхранение и готвене. Алуминиева тава, която е необходимост във всяка кухня!

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар