Миш маш със сирене и лук на тиган

Яница НиколоваЯница Николова
Иноватор
472
400
190
4
19/04/2018
"Миш маш ама като от приказките, много е вкусен "
Приготвяне20 мин.
Готвене25 мин.
Общо45 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
11 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 234
  • Преглеждания за месеца60
  • Преглеждания за седмицата14
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена11

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В дълбок тиган се загрява малко олио и се слагат нарязаните на ситно чушки.

Запържват се до омекване, прибавя се нарязаният на ситно лук и се пържи 1-2 минути.

После се прибавят доматите, посолява се и се слага щипката захар, задушава се още 5-10 минути.

Чукват се яйцата и се разбърква няколко пъти, оставя се за още 2-3 минути и се маха от котлона.

Сервира се, като отгоре се наронва сирене и се поръсва по желание със ситно нарязан магданоз.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар