Камембер на тиган

23/04/2018
"Бързо, лесно и много изискано предястие, което нямаме търпение да опитате "
Приготвяне4 мин.
Готвене5 мин.
Общо9 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
14 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо28 084
  • Преглеждания за месеца242
  • Преглеждания за седмицата109
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена14

Необходими Съставки

  • камембер - 240 г
  • зехтин - 2 с.л.
  • пълнозърнест хляб - 5 - 6 филийки
  • сладко от боровинки - 3 - 4 с.л. (с цели плодчета)
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте тиган с незалепващо дъно на силен огън-една степен под максималната.

Сложете една лъжичка зехтин и запечете сиренето от двете страни до приятен загар, като обръщате периодично, за да се стопли и омекне хубаво отвътре.

При обръщането сложете и другата лъжичка зехтин.

Прехвърлете в плато и отгоре сложете сладкото от боровинки.

Поднесете веднага с филийките пълнозърнест хляб - по желание запечени.

Бързо, лесно и много изискано предястие.

Добър апетит!

Рейтинг

5 10
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар