Начин на приготвяне
В тиган слагаме 4-5 с.л олио да се сгорещи и нареждаме наденичките вътре да се запечатат леко. В тава слагаме 3 с.л олио на дъното и намазваме. Почистваме моркова и го режем на кръгчета. Използваме 1 голям морков или 2 средни.
Белим картофите и ги режем наполовина и после на ширина на не много тънки парчета. В купа слагаме картофите и ги овкусяваме на вкус със сол и черен пипер. Объркваме ги.
Накъсваме 2 розички карфиол на малко парченца и ги овкусяваме също със сол и черен пипер, заедно с нарязаните моркови. В тавата слагаме картофите. Върху тях и между тях слагаме карфиола, морковите.
После равномерно слагаме царевицата и граха. Най-накрая слагаме в тавата при зеленчуците и ловджийските наденички върху картофите. Ръсим с 3 с.л олио.
Заливаме с водата и бирата и печем на 200 градуса до готовност. Поръсваме с риган. Печем, трябва да се получи приятна коричка. Хапваме с чаша бира. Да ви е сладко!