Gotvach.bg»Рецепти»Хляб»Хляб в хлебопекарна»Бирен хляб в хлебопекарна

Бирен хляб в хлебопекарна

VikitooVikitoo
Чирак
64242
Бирен хляб в хлебопекарна
Снимка: Никола
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
180 мин.
Общо
190 мин.
Порции
6
"Не отказваме бира, но днес ни трябва за приготвянето на пухкав бирен хляб в хлебопекарната"

Необходими Продукти

  • брашно - 500 г
  • бира - 300 мл
  • мед - 2 1/2 с.л.
  • сол - 1 1/2 ч.л.
  • масло - 1 1/2 с.л.
  • мая - 8 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Маслото се разтопява. Брашното се изсипва в хлебопекарната и се добавят всички останали съставки, като бирата трябва да е на стайна температура.

Избира се програмата за хляб за средно изпечен такъв.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Никола
Никола
Рецептата е сполучлива. Получи ми се със хрупкава коричка
01.07.2018 12:22