Ябълков чийзкейк

DenicaDenica
Новак
1556362
Ябълков чийзкейк1 / 2
20/12/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
8
"За разликата от обикновените чийзкейкове, този е много по-лек, по-сочен и разбира се оригинален"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбъркайте брашното, маслото и 1/2 кафява захар до хомогенна смес. Всичко това се слага на дъното на тавичка и се притиска с пръсти доколко може. Слага се да се пече в предварително загрята фурна на 200 градуса, докато не добре леко златист цвят, около 10-15 минути.

Крема сиренето, бялата захар, кората на 1 портокал (настъргана) разбийте с миксера.

Ябълките се обелват и разрязват на малки кубчета, към тях се добавят 1/2 чашa от кафявата захар.

След като сте извадили тавичката, върху вече готова основа сложете крема от крем сирене а върху него ябълките. Слага се във фурната за още 15 минути.

Готовият чийзкейк се сервира на малки парчета с бита сметана отгоре по желание.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
53
44
31
20
10
Дай твоята оценка: