Агнешки ребра с лапад в слоукукър

27/04/2018
Приготвяне20 мин.
Готвене280 мин.
Общо300 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо740
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Посоляваме агнешките ребра и ги поставяме в слоукукъра. Прибавяме вода на половината на ребрата и пускаме на силно за 4 часа, докато омекне месото.

Отсипваме бульона, като премерваме 4 ч.ч. и слагаме ориза, зеления лук и спанака.

Оставяме да се готви 40 минути, през което време спанакът и лукът се задушават.

Прибавяме джоджена и се изключваме уреда.

Ястието е готово за сервиране.

Може да се сервира с лъжичка кисело мляко пожелание.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар