Чеснови яйца

Чеснови яйца

Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева
Гуру
2k
10k
4k
5k
5
Чеснови яйца
Снимка: Ваня Георгиева
1 / 3
27/04/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Сготви10 мин.
Общо20 мин.
Порции2
"Задължително чесън, вече само така ще хапваме яйцата"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Нарежете пресния чесън на ситно и го сложете в тиган с маслото и олиото.

Съвсем за кратко го задушете, счупете яйцата, но веднага не ги бъркайте, за да не се раздробят на ситно, а да останат на по големи парчета (ако обичате сирене, прибавете).

Разбъркайте с дървена шпатула и спрете котлона, когато са готови.

Загрейте малко олио с червен пипер, след като го оставите да изстине внимателно, напръскайте готовите сервирани чеснови яйца. Поръсете с магданоз.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: