Телешко с Картофи и Зеленчуци на Фурна

ГЕРГАНА ЯНКОВАГЕРГАНА ЯНКОВАИноватор2954168903
03/05/2018
Приготвяне30 мин.
Готвене120 мин.
Общо150 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
11 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 803
  • Преглеждания за месеца258
  • Преглеждания за седмицата135
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена11

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте, подсушете и нарежете телешкото месо на кубчета. Овкусете със сол и черен пипер. Лука и чесъна нарежете на ситно.

В тава сложете малко зехтин, добавете лука, чесъна, овкусеното месо и дафиновия лист.

Залейте продуктите с 2 ч.ч. топла вода и бяло вино. Поставете тавата покрита с фолио в предварително загрята фурна на 200 градуса. Оставете да ври 1 ч и 30 мин.

През това време подгответе останалите зеленчуци. Картофите нарежете на кубчета, а морковите на кръгчета. Добавете кък месото всички зеленчуци /картофите, морковите, зеления фасул и граха/.

Ако е необходимо добавете още вода. Оставете ястието във фурната до готовност на продуктите.

Рейтинг

5 9
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар