Gotvach.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Пача»Свинска пача по руски

Свинска пача по руски

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Администратор
1k7k3228k
Свинска пача по руски2 / 2
30/12/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
120 мин.
Общо
130 мин.
"Свинска пача, както я приготвят в Русия! На ценителите - да им е сладко"

Необходими Продукти

  • свинско месо - от прясно заклано животно
  • сол
  • черен пипер
  • лук - нарязан
  • дафинов лист - 1 - 2 броя
  • джинджифил - парченце (исиот)
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото, което ще използвате за пачата, на парченца. Залейте го в дълбок съд с вода да се покрие и го оставете да ври.

От време на време отпенвайте. Добавете сол, черен пипер, нарязан лук, дафинов лист, парченце джинджифил и варете около 1-2 часа.

Щом свинското омекне, снемете от котлона и прецедете пачата. Сложете месото в продълговата или обла чиния, украсете с резени лимон, варени моркови и цвекло.

Залейте с бульона и оставете на студено да се стегне. Може да поднесете свинската пача по руски с кисели краставички и украса по избор.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
53
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

люси
люси
това изобщо не се прави така,ако говорим за руски холодец
07.12.2013 15:40
1
евгений
евгений
ние правим студена пача от свинска глава и я ядем с хрян
30.12.2012 20:16
4