Начин на приготвяне
Забъркайте тесто от всички изброени продукти.
Доомесете на набрашнен плот докато получите гладко тесто и го оставете да почине 10 минутки.
Късайте топченца малко по-малки от орех и с длани оформяйте фитили, после съединявайте краищата им във форма на геврече.
Малките гевречета пускайте в подсoлена вряща вода по 7-8, не всичките наведнъж.
Щом изплуват на повърхността изваждайте върху чиста кърпа.
Подредете попарените тарали в тавичка покрита с хартия за печене. От това количество продукти ще получите 1 тава от стандартните на фурната.
Печете на 180 градуса за 30 минутки или до желан от вас загар.
Здравословни и хрупкави, тези тарали са подходящи за вегани и хора, желаещи да се грижат за своята линия.
Препоръчвам да използвате хубав ароматен зехтин, тъй като това много се отразява на вкуса на това хрупкаво удоволствие от италиански произход.
Добър апетит!