Начин на приготвяне
Киноата сваряваме предварително за около 15 минути.
Сваряваме розичките броколи за 5 минути в тенджера с вода и 1 ч.л. сол. Тиквичките измиваме и разрязваме на две половини и издълбаваме с малка лъжичка.
Пилешкото нарязваме на ситни хапки. Червените печени чушки и доматите също режем на ситно.
В тиган задушаваме чесъна, като поставяме и останалите продукти - пилешкото, броколите, червените чушки, гъбите и доматите. Оставяме така за малко и прибавяме подправките -червения пипер и хималайската сол.
След като се задушат премахваме от огъня и към всичко това добавяме киноата. Разбъркваме и пълним тиквичките.
Поставяме в съд където прибавяме и малко вода. Настъргваме отгоре и кашкавала и поставяме във фурната да се запече.
Пълнените тиквички с киноа, пилешко, броколи и гъби са много вкусни.