Начин на приготвяне
Гъбите нарежете на едри парчета или всяка гъбка на 2 части. Топеното сирене нарежете на едри парчета, оставете ги настрана докато приготвите филето.
Свинското филе или плешка можете да нарежете по ваш начин, трябва да получите едно голямо средно тънко парче като квадрат, което трябва да начукате.
Хубаво го натрийте с червен, черен пипер, чубрица и сол. В единия край поставете гъбите и топеното сирене.
Хубаво го завийте и прободете с дървени шишчета, за да не се разтвори при печенето или завържете с конец.
С четка намажете вретеното с олио и малко червен пипер, в тавичката сипете олио, равни количества вода и соев сос.
Също може да се прибави и около 100 мл бира. Печете до зачервяване, като на няколко пъти изваждате и обливате вретеното със соса.