Свинско вретено с гъби и моркови в халогенна фурна

29/05/2018
Цветанка Цветанова
отЦветанка ЦветановаГотвач127431842
"Отсега нататък вече само така ще правим свинско вретено - сочно и лесно "
Приготвяне40 мин.
Готвене50 мин.
Общо90 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо503
  • Преглеждания за месеца37
  • Преглеждания за седмицата12
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

От плешката се изрязват продълговати ленти (от по широката страна на плешката).

Всички съставки без морковите и гъбите се смесват добре. Изсипват се върху месото и се оставят 30 мин, за да може да попият.

Месото се слага върху фолио за печене, нареждат се нарязаните гъби - на шайби, и морковите - на пръчици. Навива се по стегнато и стягате фолиото като бонбон.

Пече се на горна скара (може да ползвате и тавичката на уреда или да поставите малка тава с подходяща форма, която да влиза в уреда и да позволява въздухът да циркулира свободно) на халогенната фурна, задължително с разширителя на съда 50 мин на 160 градуса.

След като спре програмата, развийте фолиото, за да допечете за 5 мин за перфектен загар.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар