Начин на приготвяне
Измийте вратните пържолите и ги начукайте на тънко с дървено чукче.
В тиган сложете малко мазнина и запържете гъбите, предварително обелени и нарязани на филийки до златисто.
Добавете лука, нарязан на дребно, и пържете до карамелизиране.
Пържолите поръсете със сол, черен пипер и ригана. Сложете малко от плънката и завийте на руло.
Подредете в тавичка за печене. Налейте бирата и нарежете кравето масло.
Завийте тавичката плътно с алуминиево фолио. Печете в загрята фурна на 180 градуса 2 часа.
Махнете фолиото, поръсете всяко свинско вретено с кашкавал и върнете във фурната за около 10 минути или до запичане на кашкавала.
Извадете, оставете свинското вретено с гъби и кашкавал леко да се охлади и сервирайте.