Свинско вретено

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Администратор
1k7k32
Свинско вретено1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
60 мин.
Порции
1
"Вкусотия за ценители"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 700 г свинско филе
  • лук - 1 глава
  • гъби - 200 г
  • яйца - 1 бр. варено
  • шунка - 150 г бекон
  • кашкавал - 200 г
  • черен пипер
  • червен пипер
  • сол
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукайте свинското и го поръсете обилно със сол и черен пипер.

Загрейте малко мазнина в тиган и запържете ситно нарязаните лук, гъби и бекон. Щом продуктите се запържат, добавете натрошеното яйце и още малко сол и пипер.

Разпределете плънката върху месото и подредете парченца кашкавал. завийте внимателно на стегнато руло и го завържете в попарен във вряла вода конец. Промушете го през средата по дължина с шишче.

Готовото вретено намажете с малко мазнина и червен пипер отвсякъде. Може да го изпечете във фурна или на скара.

Свинското вретено е много вкусно.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.6
58
43
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

лидия
лидия
хубаварецепта
17.03.2015 14:38