Гарнитура от Кладница с чесън и масло

Йорданка ТасеваЙорданка ТасеваИноватор3672722284
04/06/2018
"Долу вилиците, казахме, че е гарнитура, а вие така сте я нападнали, че няма да стигнете до пържолата "
Приготвяне15 мин.
Готвене10 мин.
Общо25 мин.
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо905
  • Преглеждания за месеца62
  • Преглеждания за седмицата26
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете гъбите и ги нарежете. Обелете чесъна и нарежете скилидките на ситно. Загрейте тигана, сложете маслото и прибавете гъбите.

Добавете чесъна и сложете сол и черен пипер на вкус. Разбъркайте добре.

Сложете бялото вино и оставете да се сготвят гъбите.

Когато са готови, поръсете с чубрица.

В съд сложете брашното с малко вода и го разбийте, за да няма бучки.

Сложете го при гъбите и разбъркайте соса.

Така приготвените гъби са идеално предложение като топла гарнитура към ястия с месо.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар