Друсан свински дроб

07/06/2018
Приготвяне20 мин.
Готвене15 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо611
  • Преглеждания за месеца144
  • Преглеждания за седмицата55
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинският дроб се нарязва на хапки. Поръсва се със сода и се разбърква добре.

Оставя се да престои 15 минути.

Нарязва се лукът, в тиган се нагорещява мазнина и се добавят дробчетата, без да се измиват от содата.

Добавя се лукът и се посоляват.

Содата се добавя да станат дробчетата по-крехки.

Пържат се до готовност, като се раздрусват регулярно.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар