Начин на приготвяне
Измийте свинските пържоли хубаво със студена вода, след което ги поръсете със сол и черен пипер и от двете страни. Не е нужно пържолите да се начукват.
Загрейте в малък съд на котлона меда и маслото, при непрекъснато разбъркване, след което намажете хубаво пържолите със сместа.
Наредете пържолите в тава и ги залейте с бирата и половин чаена чаша вода. Покрийте тавата с алуминиево фолио и печете в предварително загрята фурна на 200 градуса около 60 минути.
След това махнете фолиото от тавичката и върнете във фурната до получаването на апетитен златисто-кафяв загар.
Поднесете пържолите горещи в компанията на подходяща салата и добре охладена халба бира или бутилка вино.
Свинският Стек на Фурна е готов.