Начин на приготвяне
Измиваме и почистваме лука. Режем лука на дребно. Режем магданоза на ситно.
Почистваме сърцата и дробчетата. Измиваме със студена вода дробчетата и сърцата. Отцеждаме ги.
В дълбок тиган или тенджерка слагаме олиото да се сгорещи. Поръсваме дробчетата и сърцата със сол и черен пипер на вкус. В горещото олио ги слагаме и ги запържваме. Добавяме лука.
Разбъркваме внимателно, като ги обръщаме за да се запържат от всякъде.
Наливаме бирата и оставяме да се готвят захлупени с капак. Поръсваме малко чубрица. Разбъркваме при необходимост.
Намаляме котлона. Към края на готвенето добавяме към течността в тигана брашното и разбъркваме. Добавяме магданоза.
Разбъркваме внимателно. Вече готови сервираме още топли.
Да ви е сладко!