Лесна плодова торта без яйца

Йозлям КадироваЙозлям Кадирова
Готвач
161
573
1k
228
1
10/06/2018
Приготвяне10 мин.
Готвене40 мин.
Общо50 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо385
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сухите съставки, т.е. брашното и солта се разместват.

В отделен съд се добавя водата, оцетът и бакпулверът. Когато съставките се активират, разбъркваме добре. Добавя се захарта и се бърка много добре.

На тънка струя с постепенно разбъркване се добавя олиото.

Накрая се добавя и брашното.

Пече се във фурна с вентилация на 180 градуса до готовност.

Глазурата се приготвя като разбъркваме пресятата пудра захар с лимоновия сок и маслото/олиото много добре. Получава се гъста паста, с която намазваме цялата торта.

Редим плодовете по наш вкус и оставяме да се охлади.

Да ви е сладко!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар