Пържоли със сметана и гъби в йенско стъкло

Петя ТосковаПетя Тоскова
Помощник Готвач
82
889
288
202
1
12/06/2018
"В сметанов сос с топено сирене пържолите се чувстват като в Рая "
Приготвяне30 мин.
Готвене45 мин.
Общо75 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо6 722
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.9 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешкото филе го режете, така че да станат пържоли да приличат на пеперуда и го овкусявате с пипер меланж, соев сос и ги оставяте за около час.

После в йенска тенджера редите пържолата, след това гъби, топено сирене и така, докато свършат пържолките.

Отгоре завършвате с гъби и слагате картофите, които сме обелили и нарязваме на шайби.

Добавяме и сметана и похлупваме и печем във фурна, която е загрята предварително, до готовност.

Бон Апетит!

Рейтинг

5 6
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар